Àrees de treball: Gestalt, Shiatsu

Treballo amb 2 tècniques holístiques ( Gestalt , Shiatsu i moviment ), que tenen en compta tota la persona ( aspectes físic emocional , mental i energètic ) com un tot integrat i interrelacionat . Depenent de la necessitat de la persona que ve , i el que sorgeixi , serà un treball amb una tècnica o una barreja .


Gestalt

persona sana personasana.es terapia gestalt psicologica psicoterapia barcelona girona elba barcons

La Gestalt  és una completa teoria basada en un complet model que compta amb dècades d'existència. El van crear Fritz (metge i psiquiatra) i Laura Perls (psicòloga i psicoterapeuta).

A diferència d'altres enfocs, la gestalt  s'enfoca més en els processos que en els continguts: el que està succeïnt ara, el que la persona está pensant i sentint, per sobre del que fou, hauria pogut ser, podria estar o hauria d'estar succeïnt.

La gestalt utilitza el mètode de l'adonar-se, on predomina el percebre, el sentir i l'actuar. La persona aprèn a fer-se més conscient del que pensa, sent i fa. Així, va desenvolupant la seva habilitat per acceptar-se i per experimentar l'«aquí i ara» sense tanta interferència de respostes fixades pel passat. Ajuda a sobreposar-se a símptomes i permet arribar a ser més complet i creativament viu, així com a alliberar-se de bloquejos i assumptes inconclosos que disminueixen la satisfacció òptima, l'autorrealització i el creixement.


Shiatsu i Moviment

 persona sana personasana.es massatge shiatsu barcelona girona elba barcons

Shiatsu i moviment  és el nom que Bill Palmer va donar a la seva manera d'entendre i treballar. És resultat d'una àmplia formació encaminada a integrar conceptes de Medicina Tradicional Xinesa, del shiatsu zen, de treball corporal, energètic i psicoterapèutic, com els Cinc Elements, els meridians, el Yin-Yang, l'evolució del nadó, els cicles ...

Bill observà que tota persona, fins el primer any de vida, crea patrons de relació amb l'entorn i amb si mateixa, que l'efecten en la vida. Amb el Shiatsu i moviment s'ajuda a la persona a prendre consciència d'ells, i, treballant el símptoma, la causa i la dinàmica creada pel procés en desequilibri, es transmuta a un equilibri natural, lliure i fluid. Sana.

Com em sento ... aprendre a escoltar-me ... recuperar el cos desbloquejant,  reconnectant ... cuidant i escoltant ... decidint i atenent ... A través del contacte amb el cos, la persona sana tot aconseguint desenvolupament personal, habitar-se i ser essent.

El treball que proposo  amb el shiatsu, és amb digipuntura, estiraments, torcions, massatge... La persona que rep, pot estar assentada o estirada.

Durant la sessió, la persona que rep el massatge físic, està vestida amb roba còmode. Es sol desenvolupar sobre un futó (matalàs japonès). El contacte es pot realitzar amb els polzes, colzes, mans, genolls i peus. La durada és de 55 minuts.