Pranic Healing - energètica

El pranic healing ( sanació prànica ) es basa en el fonament de l'estructura holística de l'ésser humà , composada pel cos físic visible i el cos energètic . Aquesta tècnica , treballa sobre el cos energètic per aconseguir al seu equilibri , manifestant-se en un equilibri físic , mental , emocional i espiritual , mitjançant la remoció i l'aplicació d'energia , utilitzant les mans del practicant de pranic healing .

Descarga
Introducció 5:23 min
explicació sanació prànica.m4v.mp4
Archivo MP4 vídeo/audio 25.7 MB

La definició oficial complerta és , segons l 'Institute for Inner Studies' :

Pranic Healing és una antiga forma de tractar les malalties del cos físic amb l'energia vital o prana . Totes les cultures han estat practicant formes similars de curació amb aquesta subtil energia prànica . Se'ls coneix com la curació espiritual , la curació per mantra , curació mèdica qigong o ki , la sanació psíquica , sanació Vitalic , reiki , el toc terapèutic , imposició de mans , la curació magnètica , curació per la fe i la sanació carismàtica .

Pranic healing és una ciència i una art. Va ser desenvolupada acuradament , de manera sistemàtica i científica , revelada i ensenyada pel Mestre Choa Kok Sui . Es tracta d'un alfabet , que obre la ment al món de l'energia subtil .

Prana o ki és l'energia vital, que manté viu el cos . Quan el prana del cos o ki és massa o massa poc , el cos esdevé insalubre . És incapaç de funcionar i pot presentar símptomes de malaltia . En pranic healing , el prana s'utilitza per normalitzar l'energia del cos i accelerar amb això la capacitat natural del cos per curar-se a si mateix .

El pranic healing modern es divideix en diferents nivells . És una tècnica que s'ensenya formalment , per estandarditzats internacionalment , en cursos graduats .

En aquest segon vídeo es veu com es realitza , sols puntualitzar que la persona va vestida quan rep .

 

Descarga
Exemple de com es realitza
Com es fa.m4v.mp4
Archivo MP4 vídeo/audio 11.1 MB
Descarga
Possibles aplicacions
aplicacions.m4v.mp4
Archivo MP4 vídeo/audio 16.8 MB