Pranic Healing

Teràpia Energètica

 persona sana personasana.es terapia pranic energetica barcelona girona elba barcons

El pranic healing (sanació prànica) és una teràpia que desenvolupà el Mestre Choa Kok Sui. Es treballa amb el prana, que en sànscrit significa alè vital, força vital. És el que els xinesos anomenen Chi, l'energia de la vida. És l'energia subtil que permet al cos viure i, si flueix i és de qualitat, ens manté saludables i connectats al món i a la vida.

Una diferència entre medicina xinesa i pranic healing  és que en la medicina xinesa es toca el cos físic per harmonitzar els meridians i els òrgans interns; en el pranic healing  es treballa sense tocar el cos físic per netejar i harmonitzar el cos energètic.

El treball amb el pranic healing, és equilibrar, harmonitzar i transformar els processos energètics del cos que estan desequilibrats per quelcom físic, emocional o/i psicològic. Com que el cos té el poder d'autocurar-se, se l'ajuda perquè el procés sigui més ràpid.

Durant la sessióla persona està assentada i vestida. La durada és de 60 minuts.

També conté tècniques per fer neteges d'espais.

Amb Pranic Healing

s'equilibren, s'harmoniten i es transformen els processos energètics del cos (aures,  xakres ...) que están en desequilibri per quelcom físic, emocional o/i psicològic, ajudant així a 

  • sobreposar-se a símptomes;
  • accelerar processos en curs;
  • equilibrar i harmonitzar.